Wijze van betaling

Aan het eind van elk consult kunt u contant of met pin betalen. Vervolgens krijgt u een kwitantie. Mocht uw verzekering de behandeling vergoeden, dan kunt u hiermee zelf het bedrag bij uw zorgverzekeraar declareren.

Wordt uw behandeling vergoed?

De behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het verschilt per pakket en per verzekering wat u zelf bij moet dragen.

Op de website van de beroepsvereniging staat een overzicht van de vergoedingen van verschillende verzekeraars (download overzicht). Deze lijst wordt ieder jaar door het secretariaat bijgehouden, maar controleert u het ook zelf bij uw verzekering.

U kunt aan dit overzicht geen rechten ontlenen.

In sommige gevallen is het mogelijk om de zorgkosten die u maakt af te trekken van de belasting, hiervoor verwijzen wij u naar de site van de Belastingdienst: Aftrek Zorgkosten

Lidmaatschappen

De artsen van SpineClinic zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie, de NVAMG, en ingeschreven in het register RAMG en het BIG-register.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Tarieven

Eerste consult: € 120,-
Elk vervolg consult: € 100,-

De behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het verschilt per pakket en per verzekering wat u zelf bij moet dragen.