Het Musculoskeletale onderzoek

Naast het algemeen orthopedisch en/of neurologisch onderzoek zal specifiek onderzoek naar gewrichtsbeperkingen in het bekken, de wervelkolom en overige gewrichten worden verricht. U zult gevraagd worden om op de behandeltafel te gaan zitten met de rug naar de onderzoeker in een ontspannen voorovergebogen houding. Bij het onderzoek wordt bepaald of er een bekkenscheefstand of bekkenverwringing is. Daarna wordt gekeken naar de stand van de wervels en de ribben.

Heel precies wordt de stand van de verschillende gewrichten in de wervelkolom bepaald en in kaart gebracht. Aan de hand van de afwijkingen die gevonden zijn zal de arts een behandelplan opstellen. De bevindingen zullen uitgebreid met u besproken worden. Vaak kan direct een indicatie worden gegeven van het aantal behandelingen dat in eerste instantie nodig is om de rug te corrigeren.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts MSK

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts MSK

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts MSK

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts MSK

Meer info »

Jim
Jim van der Maat

Arts MSK

Meer info »