Nekklachten

Heeft u nekklachten dan kan dat het gevolg zijn van beperkingen in de gewrichten van de nek, maar ook van hogere rugwervels en de ribben. Vaak zijn er ook beperkingen van de gewrichten in de bekkengordel, deze kunnen in verband staan met klachten hoger in de rug, zonder dat u overigens bekkenklachten heeft.

De behandeling

Wij proberen met mobilisatietechnieken de beperkingen van de gewrichten op te heffen. Vanwege de samenhang tussen alle onderdelen van uw rug, kan dat betekenen dat we bijvoorbeeld ook uw bekken behandelen, terwijl u pijnklachten heeft in uw nek. Net als bij de behandeling van de onderrug vindt ook deze behandeling plaats volgens een bepaalde volgorde.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts MSK

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts MSK

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts MSK

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts MSK

Meer info »

Jim
Jim van der Maat

Arts MSK

Meer info »