Bekkenklachten

Ook bij bekkenklachten kunnen mobiliteitsbeperkingen van bekken en heiligbeen een belangrijke rol spelen. Bij langdurige beperkingen zullen de spieren in het bekken, in de rug en om het heupgewricht proberen om onwenselijke situaties te compenseren.

Spieren overbelast

Het gevolg van deze compensatie is dat de spieren overbelast worden omdat ze op een oneigenlijke manier worden gebruikt. De gevolgen zijn pijnklachten en een toenemend gevoel van stijfheid. Een voorbeeld hiervan is de zogenaamde ‘bekkeninstabiliteit’ ten gevolge van een zwangerschap.

Fysiotherapie en oefentherapie

Door mobiliserende correcties kunnen de gewrichten weer normaal gaan bewegen. Door langer bestaande problemen, komt het voor dat spieren zich niet makkelijk herstellen: ze zijn als het ware verleerd hoe ze normaal moeten functioneren. In dat geval moet de behandeling aangevuld worden met fysiotherapie en/of oefentherapie.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Wie zijn wij

Wouter
Wouter Schuller

Arts MSK

Meer info »

Marianne
Marianne Welten

Arts MSK

Meer info »

Cornelie
Cornelie Noothoven
van Goor

Arts MSK

Meer info »

Kasper
Kasper Huetink

Arts MSK

Meer info »

Jim
Jim van der Maat

Arts MSK

Meer info »