Kasper Huetink, arts MSK

Over het algemeen zijn de uitkomsten van de behandeling toegepast binnen de Musculoskeletale Geneeskunde bij mensen die al geruime tijd last hebben van hun rug, zeer gunstig.

Kasper Huetink

Achtergrond

Nadat ik eerst ben opgeleid als fysiotherapeut heb ik vervolgens ook geneeskunde gestudeerd. In 2004 ben ik afgestudeerd als arts. Tijdens mijn studie heb ik een brede interesse ontwikkeld voor het functioneren van het menselijk lichaam in het algemeen en van het bewegingsapparaat in het bijzonder.

Na mijn studie ben ik als arts werkzaam geweest binnen verschillende disciplines, waaronder radiologie, anatomie en revalidatiegeneeskunde. In 2015 ben ik gepromoveerd op onderzoek naar factoren die van invloed zijn op de ontwikkeling van knie-artrose.

De over het algemeen zeer gunstige uitkomsten van de behandeltechnieken gebruikt binnen de Muskuloskeletale Geneeskunde bij mensen die al geruime tijd last hebben van hun rug, nek, bekken of andere gewrichten hebben mij doen besluiten om de opleiding tot arts Musculoskeletale geneeskunde (voorheen arts OMG) te gaan volgen. 

Opleiding

Eind 2016 ben ik gestart met de opleiding. Ik ben opgeleid door Wouter Schuller. Gedurende mijn opleiding in de Spine Clinic was ik tevens werkzaam als arts in het Spine & Joint Centre te Rotterdam.

Het Spine & Joint Centre is een revalidatiecentrum dat gespecialiseerd is in de revalidatie van patiënten met rug-, bekken- en nekklachten.

Per juli 2018 ben ik fulltime werkzaam als arts Muskuloskeletale Geneeskunde bij Spine Clinic.

Tevens ben ik betrokken bij verschillende wetenschappelijke studies naar de effectiviteit van de MSK behandeling die momenteel binnen Spine Clinic lopen.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met mijn gezin, verschillende sporten en muziek.

Telefoon:
075 6700570

E-mail:
info@spineclinic.nl

Openingstijden

De openingstijden variëren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 09:30 uur tot 15:00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap achter laten op ons antwoordapparaat. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Locaties:
Zaandam
Provincialeweg 152-154
1506 ME Zaandam

Let op: Het is hier betaald parkeren. De kosten bedragen €2,80 per uur.

Amstelveen
Bouwerij 4
1185 XX Amstelveen

De ingang bevindt zich aan het einde van de parkeerplaats achter de slagbomen. U kunt aanbellen bij SpineClinic of Fysioresult (2de etage), de deur wordt dan voor u open gedaan. Let op: De parkeerplaats achter de slagboom is een privé parkeerplaats. U kunt uw auto aan de overkant van de weg op de algemene parkeerplaats zetten.

Amsterdam
Molenpad 15-A
1016 GL Amsterdam

SpineClinic Amsterdam bevindt zich in hetzelfde gebouw als Profysio.

Tarieven

Eerste consult: € 120,-
Elk vervolg consult: € 100,-

De behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Het verschilt per pakket en per verzekering wat u zelf bij moet dragen.